Visionair

Henk Jan Nieuwenhuis

"De uitdagingen van vandaag vragen om een lange termijnvisie. Het vertrekpunt is de gezamenlijke droom, hoe klein of groot deze ook is. Vanuit een droom ontstaat een speelveld waar je in mag stappen om met durf te gaan doen. Vanuit passie voor (software) techniek kunnen we enorme stappen zetten in de industrialisatie van de bouwsector. Vanuit een eerste kennismaking denk ik graag al in een vroeg stadium met je mee."

Ik wil meedenkkracht
Aandachtgever

Richard Stolk

"Vanuit het niets een contact opbouwen en vanuit een eerste contact zoeken naar een concrete match. Dat geeft mij voldoening en is reden om elke dag weer de telefoon te pakken om mensen te benaderen. Want door waardevolle afspraken ontstaan duurzame relaties om van daaruit we gemeenschappelijke dromen te realiseren."

Zou er een match zijn
Oplosser

Jan Vogelzang

"Het is mijn passie om concrete vraagstukken te matchen met innovatieve softwaretoepassingen. Op het speelveld van SAAS denk ik graag mee met jouw uitdagingen. Vanuit mijn ervaring weet ik dat logistieke en bouwtechnische vraagstukken het beste worden opgelost door intensief samen te werken, soms met meerdere externe partijen. Concrete oplossingen voor concrete uitdagingen geven mij enorm veel energie."

Ik wil een software match
Profity Software

Maak uw projecten efficiƫnter en winstgevender

Adres
Plaagslagen 5
7463 PJ Rijssen
Algemene gegevens
KvK: 08114303
BTW: NL811764916B01
Social