Full Stack .Net developer

 • Teamplayer

  Teamplayer

 • Innovatief

  Innovatief

 • > 3 Jaar ervaring

  > 3 Jaar ervaring

 • Fulltime (36-40 uur)

  Fulltime (36-40 uur)

Bij Profity zorgen we ervoor dat honderden organisaties in de bouwsector efficiënter kunnen (samen)werken. Met jouw kennis, kunde en energie lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

Als Full Stack .NET developer werk je dagelijks aan deze nieuwe software voor planning, productiemanagement, machinesturing en logistiek. De software is bedacht als antwoord op de industrialiseringsslag die momenteel in de bouwsector aan de gang is, en die gedreven wordt door verregaande integratie van engineering in 3D-modellen (BIM) en robotisering van de productie. Je komt terecht in een hecht en snelgroeiend ontwikkelteam met (nu nog) vijf andere developers. Jullie maken gebruik van de modernste tools en nieuwste technieken, waarbij het experiment bepaald niet geschuwd wordt. Dat maakt je werk uitdagend - iedere dag weer.

Teamplayer

Teamplayer

Innovatief

Innovatief

> 3 Jaar ervaring

> 3 Jaar ervaring

Fulltime (36-40 uur)

Fulltime (36-40 uur)

Jouw ervaring en skills als .NET developer

Voor deze functie zoeken we een ervaren developer die toe is aan een tweede of zelfs derde stap in zijn of haar carrière. Je bent al gewend om te werken in een ontwikkelteam en om op hoog niveau te sparren met collega’s en systeemarchitecten. Je bent niet bang voor complexe algoritmes, relationele databases, grafische 3D-datamodellen, native apps of browser gebaseerde software. Voor op lange termijn onderhoudbare code in de C# .NET ontwikkelomgeving draai jij je hand ook niet om. En tot slot kent Microsoft Azure Devops geen geheimen voor je.

Dít mag je van ons verwachten

Omdat je bijdraagt aan innovatie in de bouwbranche, ervaar je iets dat niet in geld uit te drukken is: voldoening. Verder bieden we je aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. En natuurlijk werk je bij ons aan je ontwikkeling. Als jij mogelijkheden ziet om door te groeien, zijn die altijd bespreekbaar.

Jouw werkplek bij Profity

Bij Profity werken is anders dan bij veel andere bedrijven. Wij werken samen vanuit onze kernwaarden kwetsbaarheid, vertrouwen en vergeven. Hierdoor is een open en vertrouwde werksfeer ontstaan waar er ruimte is om je kernkwaliteiten te ontwikkelen en te groeien als professional en als mens.

Solliciteer vóór sluitingsdatum

Vul het vacature formulier bovenaan deze pagina in of mail een traditionele motivatiebrief mét cv naar Henk Jan Nieuwenhuis: hjnieuwenhuis@profity.nl . Maar bij Profity mag het ook anders. Ben je écht geïnteresseerd in deze functie, bel Henk Jan dan vandaag nog op 06 539 139 45.

Profity Software

Maak uw projecten efficiënter en winstgevender

Adres
Plaagslagen 5
7463 PJ Rijssen
Algemene gegevens
KvK: 08114303
BTW: NL811764916B01
Social